• Announcements

    • Flash Mod

      Members! PLEASE READ Terms of Use and Forum Guidelines BEFORE POSTING

      Before participating in our forum or any other area of AdamOfficial.com please read and acquaint yourself with the following Terms of Use and Forum Guidelines:   http://forum.adamofficial.com/topic/62357-forum-guidelines/   http://www.warnerbrosrecords.com/terms-of-service
    • Flash Mod

      ***HERE is how to access PRESALE CODES, VIP* and Meet and Greet* opportunities.***   01/30/2017

      Before getting down to the business of access to presale codes, etc. please take note:   ***Please be advised that any member publicly posting actual presale codes anywhere on the forum (and possibly elsewhere!) or reportedly through private messages, will be banned from membership here on AO! NO EXCEPTIONS!   Our site here at adamofficial.com (aka AO) is Adam's official record label site, not his official fan club, and is not the place to find presale codes, nor are they provided through the official newsletter.   Presale codes are provided to paid members of Adam's official fan club one to several hours before the presale begins. If you are a paid member you can find the presale code in your dashboard at that site.
      The official fan club, Adam Lambert Fans, can be found here: http://www.adamlambertfans.com
      You must pay a fee to join. I believe the minimum fee is $9.99.
      Any other entity, website, or contact person on Twitter, email, etc. claiming to be representing Adam's official fan club and collecting payments other than directly at the above website is BOGUS, NOT LEGITIMATE!   Any questions you may have concerning any aspect of the fan club, including presale codes, VIP* tickets, Meet and Greet* opportunities, should only be addressed to the fan club moderators, DearBecky and addictedtoadam here on AO in the Adam Lambert Fan Club subforum. Please check to see if your question has already been posted in an existing thread there before posting a new topic. Please do not post questions concerning these subjects anywhere else on the forum. You can find the fan club subforum listed on the main forums page directly under Tour Talk.   The direct link is:
      http://forum.adamofficial.com/forum/30-adam-lambert-fan-club/   Fan club moderators, please correct me on anything I've posted that you find to be unclear or incorrect, through a PM. Thanks.   *Meet and Greet and VIP opportunities may or may not be offered.
Sign in to follow this  
matra_glambert

Glamnesia - Glambert Indonesia

Recommended Posts

hai hai matra :D

hihiiee..lucuu juga ya Glamnesia... keren2,bisa dipake di Indoglam yah, buat nyebut fans2 adam dr indonesia :D

Liliyi: wah filosofinya juga keren,,gara2 Mr. glambert jadi amnesia..alias Glamnesia.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baru mau tanya,..jadinya kita ini maunya disebut yg mana nih?

eh ada yg nongol pake Glamnesia???

Kalo gak salah, kayaknya pernah denger deh Glamnesia, biasa kan para Glambert selelau bikin pelesetan, apa2 selalu digabung dengan kata "GLAM". Nah Glamnesia itu, persis katak @Lillyi.... kalo kita amnesia jadinya kita Gamnesia, gara2 liat Glambuldge, jadi harus panggil Glambulance, biar nantinya gak keterusan Glamfever. Kan kalo semua beres.... jadi Glamtastic.

BTW, aku iseng2 nyaraninama buat Glambert di Argentina namanya Glambertina,...eh pada doyan, jadinya skg mereka dg bangga menyebut kontingen argentina mereka sbg Glambertina.

Kita mau apa nih, bener Glamnesia????

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Ivonlambert: you are forgiven, sometimes the fingers work faster than the "glam-thoughts"... Interesting cause-effect theory for the Glam fever :-p .. Indoglam - Indoglamnesia ... glamnesia... all sound good to me... hard choice.

@ Indoglam : terima kasih... Nanti mau nonton Adam di KL ? Saya sudah terlanjur beli tiket untuk Singapore. Yang mana Community Adam Lambert di Indonesia yang cukup menarik ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Indoglam: sorry, just read in another thread that you are going to KL with a couple of your "glam"friends ! Lucky you ! My friend is a non-fan but already asked my some links to some youtube videos from Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hayyy semua :D

sis Ivonlambert: Hihiiee ka ivon keren.. :D

sis lilyi: Iyaaa..ak berencana berangkat k KL :) doakan semoga g ada halangan,,hehee..

wah keren liat F1 di spore :) nanti bagi2 info, link,fto atau apapun k Indoglam ya :)

oia mksdnya community adam lambert itu gimana??? maaff lemot :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Indoglam: Amen for your trip to KL !

The link to the GP Singapore Formule 1 that mentions Adam Lambert is as follows: http://www.singaporegp.sg/media/bio_adam_lambert.php?247SEM

.

About the Adam Lambert community: Maksud saya, misalkan saya punya keinginan untuk bergabung dengan komunitas penggemar Adam Lambert di Indonesia, Indoglam sarankan komunitas yang mana ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

halooooo semuanyaaaaaaaaaa !!

cuma mau ngasih selamat buat teman-teman yang bakalan nonton GNT nya Adam di manapun itu.

jangan lupa sampein salam saya buat Adam sama yang lainnya ya.. :D

happy for you.. happy for you.. happy for you guys \('o')/

*walaupun sebenernya masih agak sakit hati gara2 adam ga jadi ke sini :'(*

PS: jangan pada pingsan ya ntar pas liat adam. hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

@pujiajeng: thank you, ya. Kalau ada kesempatan PASTI akan kusampaikan pesan ananda ke mas Adam. Tapi asal tau aja, M&G nya GNT Hongkong udah abis duluan sama anggota VIP Fansclub, hiks hiks!

Soal pingsan, semoga gak, jangan deh ntar rugi gak bisa liat goyang dombret...eh goyang sexy...nya. Paling dengkul lemes dan jantung berdebar. Lagian semua obat anti pingsan udah aku siapin, minyak kayu putih, telon, balsem, eu de cologne, semua deh! Finger crossed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this